sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappumätsäri

Aslakin kanssa lähdettiin pitkästä aikaa mätsäriin treenailemaan. Periaate oli heti alkuun jo, että kokeillaan saada Aslakille hyviä kokemuksia hampaiden näyttämisestä, kun nyt ennen Joensuun näyttelyitä on todella paljon mätsäreitä ja treenimahdollisuuksia. Jos Aslakille vaikka jäisi hyvä fiilis, kun tarpeeksi monta toistoa olisi juuri ennen varsinaista koitosta. 


Aslak kävi taas hieman kierroksilla alkuun... Rähisi melkeinpä kaikille koirille, kunnes vastaan tuli kaveri kultsunsa kanssa. Ja Aslak rakasti toista heti ensi näkemältä! Leikkimään olisi vain halunnut päästä ja hieman annettiinkin siinä toisiinsa tutustua ja pomppia. Kyllähän neiti hieman hampaita näytti Aslakille välillä, mutta se ei Aslakia häirinnyt. Joitakin kertoja Aslak aivan varoittamatta ärähti ja hyökkäili muita kohti, enkä ehtinyt nähdä, mistä tilanne lähti liikenteeseen. Liekö joku vaan tuijottanut väärällä tavalla. 

Odotellessa kävi useita silittelemässä Aslakia sekä kultsua ja oli mukava taas päästä kertomaan alaskanmalamuuteista. Aslak nautti rapsutuksista taas kerran aivan valtavasti.

Kehässä Aslak keskittyi normaaliin tapaan todella hienosti ja tuomarille ilmoitin heti, että ollaan hyvää kokemusta hakemassa hampaiden katsomiseen liittyen. Tuomari kehui, kuinka saan hienosti Aslakin seisotettua ja Aslak liikkui hyvin. Ainoa, mistä tuomari sanoi oli se murina ja sanoi itsekin, että jotkut tuomarit eivät siitä tule tykkäämään, että pitäisi vaan kovasti harjoitella. Ja tämänhän jo tiesin ja totesinkin, että sitä ollaankin tekemässä. Ongelma kun tosiaan on, että voidaan vaan mätsäreissä ja näyttelytreeneissä harjoitella ja sitten on ne varsinaiset näyttelyt. Koska ongelmaa ei edelleenkään muualla ole. Aslak sai kuitenkin punaisen nauhan, koska kehäkaverin esiintyminen ei vielä kovinkaan sujuvaa ollut (paranti kyllä huomattavasti jatkossa, koska pääsi BIS-kehään). Aslakin lopputulos oli aikuisten punaisten 2! Todella hyvä suoritus, koska Aslak ei muistaakseni ole koskaan aiemmin millään tavalla sijoittunut mätsäreissä. Jatketaan treeniä ja katsotaan mitä tapahtuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti