keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Match show 21.5.2016

Kävimme Aslakin kanssa lauantaina testailemassa Aslakin reaktioita taas uudessa ympäristössä. Sain Aslakin alkuun pysymään todella hyvin kontaktissa minuun. Monet koirat olisivat kiinnostaneet, mutta paria rähinän alkua lukuunottamatta sain Aslakin hienosti pidettyä kontaktissa minuun. Paikalla ei ollut kovin paljoa porukkaa, mutta kuitenkin ihan mukavasti häiriötä ja saimme rauhassa treenailla Aslakin ongelmakohtia. 

Aslakia meinasi häiritä erään pienen terrierin vinkuminen, mutta sain pidettyä Aslakin rauhassa ja saivat lopulta hieman tutustuakni toisiinsa. Leikkimäänhän olisivat vain lopulta halunneet! Terrierin omistavat katsoivat kummissaan, kuinka hyvin Aslak pysyi kontaktissa minuun, kun pyörittiin hieman ympärikin joidenkin koirien ohi mennessä. 

Aslak käyttäyi kehässä hienosti ja juoksemistakin yritin rauhoittaa jättämällä runsaasti väliä edellä juoksevaan. Aslak olikin melkoinen kehäkettu. ;) Aslak seisoi hienosti, kuten aina. Tuomari kysyi haluanko, että Aslakilta hampaat katsotaan(?!), jota olimme siis lähinnä harjoittelemaan menneetkin ja selitinkin asian tuomarille. Aslak käyttäytyi edelleen suht hienosti ja piti todella vähän ääntä hampaita katsottaessa. Aslak sai punaisen nauhan! Ja luokassa ei ollutkaan kuin kaksi koiraa, joten kumpikin oltiin luokkavoittajia. 

Jäätiin siis odottelemaan BIS-kehää. Veteraaneissa oli myös vain kaksi koiraa, mutta pennuissa ja aikuisissa oli hieman enemmän. Juoksimme BIS-kehässä ensimmäisenä, koska isot ja pienet juoksutettiin erillään. Sekä siniset ja punaiset olivat yhtä aikaa kehässä ja koiria oli kuusi jäänyt paikalle. Taas eräs bokseri meinasi kiinnittää liikaa Aslakin huomiota, mutta hienosti sain edelleen keskittymään minuun ja Aslak olikin BIS2! 

BIS1 oli kultainennoutaja, nuorin osallistuja pentuluokasta. Ja jostain syystä Aslak ei tykännyt pennusta yhtään! Pyysin kokeilla vielä lopuksi, jos Aslak olisi suhtautunut paremmin pentuun, mutta taas kerran Aslak hyökkäsi päälle... Kylläpä hävetti... Pienelle pennulle rähisi... Vedin Aslakin tilanteesta nopeasti pois ja lähdettiin kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti