sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Joensuu KR 29.5.2016

Tänään suuntasimme heti aamusta Joensuun raviradalle Aslakin kanssa. Olimme hyvin rentoutunein tunnelmin liikkeellä ja minulla olikin suunnitelmissa näyttää Aslakin hampaat itse tällä kertaa. Aslak oli myös rento kaveri ja sain keskittymään hyvin minuun, vaikka treenatessa ympärillä olikin muita ja välillä meinasi kiinnostaa rähinän verran esimerkiksi lähellä oleva harmaa norjanhirvikoira. Mutta malttoi kuitenkin nopeasti taas keskittyä minuun.


Aslak esiintyi taas kerran hyvin. Tuomari antoi minun näyttää hampaat, eikä Aslak kertaakaan murissut tuomarin tutkiessa. Juokseminen meinasi mennä penkin alle, kun kaveri seisoi kehän laidalla ja mielellään olisi Aslak toisen luokse mennyt. Kolme kertaa juoksimme kehän ympäri ja joka kerta kaveri olisi kiinnostanut ihan liikaa. Sama tilanne oli edestakaisen juoksun aikana, kun juuri vastakkaisessa kulmassa tämä kaveri oli. 


Tuomari Anneli Pukkila: 
"3 v. Tänään ei parhaassa karvassa. Hyvä pää, kaula ja ylälinja. Kevyt raajaluusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä. Liikkuu melko hyvällä sivuaskeleella. Hyvin edes-takaisin."
ERI AVK1

Eli todella hyvin meni Aslakilla! Tuomari vielä tuli selittämään, miksi ei tänään SA:ta antanut ja syynä oli turkki ja olisi toivonut hieman voimakkaampaa raajaluustoa. Rupesi vaan tuomariakin hieman hymyilyttämään, kun totesin, että tää on oikein hyvä näin! :) Loppujen lopuksi, jos Aslak olisi SA:n saanut, olisi myös SERTi tullut, koska toinen uros sai EH:n. Mutta olen todella tyytyväinen ERIin karvattoman koiran kanssa! Ja ottaen huomioon, että koko kevät ollaan menty H:n kera murisemisen takia. Nyt siis aion jatkossa näyttää hampaat itse. Mutta seuraava koitos olisi vasta elokuussa Sawo Show. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti