perjantai 8. heinäkuuta 2016

Adan vointi

Adan jalka on parantunut tähän mennessä hyvin. Toki lääkekuuri on edelleen päällä. Tänään soitin eläinlääkärille, kun Ada on pari kertaa oksentanut kuurin aikana, mikä on yksi lääkkeen haittavaikutuksista. Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, ettei lääkettä tässä vaiheessa vaihdeta vaan ohjeeksi saimme esimerkiksi kaurapuuron antaminen ja pepcid, joka on tarkoitettu ihmisille, mutta pystyy siis ilmeisesti koirillekin antamaan. En käynyt sitä kuitenkaan ostamassa vaan mennään nyt ihan kaurapuuron kanssa. Hyvin maistui iltaruoan seassa puuro. 


Ada ei oikein ymmärrä, miksi hän ei pääse poikien kanssa pihalle juoksentelemaan. Ikkunasta tuijottelee vain. Hoitotoimenpiteitä ollaan tehty tällä viikolla ja pelailtu dogfinderia. Viimeksi Adan kanssa sitä pelatessa Ada ei oikein pelin ideaa ymmärtänyt, mutta tällä kertaa Ada nopeasti hoksasi jutun juonen. 


Tänään olisi ollut hyppytekniikan koulutusta, mutta ilmoitin jo alkuviikosta, että emme pääse paikalle ja tänään tulikin viestiä, että koulutus on peruttu tältä päivältä, joten emme jää enää jälkeen enempää. Ja jos lääkekuurin jälkeenkään Ada ei edelleen jalkaansa kipuile, pääsemme osallistumaan agilityyn. Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti