keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Aslakin targetin treenausta

Päätin tänään kokeilla Aslakin kanssa hieman samoja juttuja kuin mitä ollaan Adan kanssa treenailtu uusien harrastusten myötä. Aloitimme targetin käytöstä. 


Adan kanssa ongelmana targetin käytössä oli alkuun se, että Ada ei meinannut ymmärtää niitä nameja saatavan muualtakin kuin minulta, joten Adan irtoaminen kontaktista oli hieman haastavaa. Aslakilla ongelmaksi muodostui ymmärrys siitä, että sitä targetia ei tarvitse vahtia ja siitä ei saisi varastaakaan... 

Aslakille opetin jätä komentoa ja toisella namilla yritin saada lähtemään mukaani lähtöpaikalle. Muutaman Aslak ehti varastaa. Kerran Aslak juoksi karkuun. Pari kertaa Aslak heittäytyi maahan, josta en sitä ylös saanut vaan lopulta lähti ryömimällä seuraamaan namia kuononsa edessä. 


Kun sain Aslakin lähtöpaikalle, opetin Aslakille väli-käskyä eli Aslak siirtyisi istumaan jalkojeni väliin kuten hyppytekniikan koulutuksissa on opetettu. Siinä annoin namin, jotta selkä hieman pyöristyi ja heti tuijottaessaan targetia annoin mene-käskyn. Tämä osa sujui suht hyvin. Ainakin paremmin kuin lähtöpaikalle siirtyminen...


Muutamia kertoja teimme tätä target harjoitusta. Yritän opetella oikeaan aikaan lopettamista, enkä halunnut liikaa tätä asiaa Aslakin kanssa treenata, jotta ei kyllästyisi. Harjoittelimme vielä seuraamista ja teimme tuttuja istu, maahan ja odota harjoituksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti