torstai 14. heinäkuuta 2016

Ada treenaa taas

Eilen jo palloa heittelin Adalle pihalla ja tänään hieman lisää. Tänään myös treenailtiin targetin käyttöä ja tikapuujumppaa pääsi Ada tekemään. Tarhaankin pääsi, mutta ei siellä yksin viihtynyt, joten kävin sisään hakemassa ja kohta satoikin vettä kaatamalla taas vaihteeksi.

Lisäsin matkaa targetille melkein tuplasti. Tiedän, että viisaampaa olisi etäisyyttä lisätä hiljalleen, mutta minulla ei aina maltti ole valttia... En muista tarkalleen, monta kertaa tätä treenasimme, mutta n. 4-5 kuitenkin. Olimme jo lopettelemassa, mutta viimeinen kerta olisi jäänyt hieman huonoksi, kun Ada lähdön jälkeen epäröikin ja kääntyi minua katsomaan. Jatkoi kuitenkin matkaa kehoituksesta. Otimme siis vielä yhden onnistuneen suorituksen loppuun. 

Ollaan aloitettu Adan kanssa naksutinkoulutusta, kun agilityn alkeiskurssilla sitä kuulema vähän käytämme. En ole koskaan aiemmin naksutinta käyttänyt, joten olen netistä etsinyt tietoa naksutinkoulutuksesta ja yrittänyt soveltaa sitä käytäntöön. Vaikea sanoa oppiiko Ada vai ei. Ei ole oikein tuttua juttua, joten vinkit kelpaisi mielellään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti