torstai 28. heinäkuuta 2016

Match show 27.7.2016

Kävimme eilen Aslakin kanssa treenailemassa Sawo Showta varten mätsärissä Joensuussa. Alunperin ei edes pitänyt olla menossa ja oli niin kova helle, että meinasin jo perua lähdön, mutta lähdettiinpä sitten kuitenkin. Otin odottelua varten häkin tuulettimen kanssa mukaan. 


Aslak oli hyvin normaali käytökseltään. Joillekin piti äristä, toisten kanssa halusi leikkimään ja kymmenen metrin päässä sattuneeseen koirien rähinään piti Aslakinkin saada kauempaa osallistua. Ihmisiä Aslak toki taas rakasti ja kaikki ihastelivat saivat rauhassa rapsutella Aslakia. Monet sanoivatkin, että onpa komea koira. 


Aslak käyttäytyi kehässäkin normaalisti, hienosti esiintyen. Sai kuitenkin sinisen nauha. Liekö murina ollut taas pääsyynä siihen. Tuomarina ollut nuori nainen ei kommentoinut millään tavalla meille yhtään mitään. Olimme todella ajoissa paikalla, joten Aslak esiintyi ensimmäisessä parissa ja tämä johti myös siihen, että sinisten kehässä olimme ensimmäisenä. Jes! Vihdoinkin tilanne, että kukaan ei juossut Aslakin edessä eli myös ryhmäkehässä Aslakin liikkeet olivat hienot, kun ei tarvinnut ryntäillä toisten perässä! Aslak sijoittui lopulta isojen aikuisten sinisten kolmanneksi! 


Kävimme vielä mätsärin jälkeen uimassa. Tai eipä sitä uimiseksi voi Aslakilla sanoa. Lähinnä kahlailemiseksi. Mutta hieman viilennystä sai kuitenkin. Innostuin itsekin jopa kotona käydä vaihtamassa koiran ja otin Rikin uintikaveriksi. Sain siis talviturkin heitettyä vihdoin ja viimein. Riki oli vain enemmän hajujen perään, joten ei siitä kummoiseksi uintikaveriksi ollut.


Aslak sai palkinnoksi pienen ruokasäkin, pari suht hyvän kokoista ruokanäytepussia, hammastikkuja, hihnan ja lelun. Leluun Aslak tykästyi heti ja sitä piti pitkin olohuonetta sievästi kannella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti