maanantai 17. huhtikuuta 2017

Adan ja Taigan aksatreeniä

Tänään käytiin hallilla treenailemassa aksaa niin Adan kuin Taigankin kanssa. Taigan kanssa ollaan tehty kotiläksyjä myös kotona ja löydettiin mm. herkku tulevia keinutreenejä varten ja lelu, jonka kanssa pystytään yhdessä leikkimään. Tänään käytiin myös taas hallilla tekemässä samoja juttuja, jotta hallikin tulisi paremmin tutuksi.


Eli olemme leikkineet. Lisäksi olen heittänyt lelun kauemmaksi, odotuttanut Taigaa ja lopulta lähettänyt lelulle. Samalla ollaan saatu treenailla myös lelun tuomista takaisin... Olemme myös treenanneet namikupille lähettämistä ja tänään hallilla treenasimme myös lähettämistä, mutta lähdinkin itse juoksemaan toiseen suuntaan. Hienosti neiti suuntasi namikupille. Myös putkea tänään muistuttelimme mieleen jopa hieman pidemmällä kuin pentuaksan ensimmäisellä kerralla. Hallilta ei videota paljoa saatu, kun laitoin kameran puomin päälle Taigan treenin ajaksi ja puomin reuna olikin hieman edessä... 

Adan kanssa keskityimme lähinnä kontaktien treenailuun. Muutaman kerran teimme kepit, mutta en halunnut Adaa kyllästyttää, kun olemme niitä pari viikkoa melko tehokkaasti treenanneet. Torstaina Ada kieltäytyi puomin tekemisestä osana rataa ja tänään ensimmäisellä kerralla piti hieman nameja käyttää apuna, mutta paljon paremmin kuitenkin Ada puomin suoritti kuin torstaina. Loput kerrat mentiinkin epäröimättä. Treenasimme pysäytystä puomin kontaktille. 

A-estettä treenasimme juoksu A:na (olen oppinut uusia termejä). A-este Adalla on paljon helpompi kuin puomi. 

Keinua treenasimme taas ihan vain keinun ääneen tottumalla. Aloitin pienestä äänestä ja samalla taas Adalle herkkuja annoin. Hiljalleen kovensin ääntä, mutta suurimmaksi osaksi Ada häntä heiluen herkkuja otti. Hieman joitakin kertoja hätkähti. 

Ja koska ei taas jostain syystä blogger löydä Adan videota on ohessa taas linkki videoon.

 Adan aksatreeniä video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti