lauantai 10. kesäkuuta 2017

JOAn agilitykisat 10.6.2017

Tänään oli vihdoinkin kisapäivä. Päivä on todella lämmin. Kisapaikalla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kisahalli oli kuitenkin hieman viileämpi. 

Tällä kertaa kisaradat oli ennakkoon ilmoitustaululla kuitenkin huomiolla, että saattaa muuttua radalle rakentaessa. Jännitystä tuli entistä enemmän, kun näin, että rata on melko suora ilman mitään kommervenkkeja. Vain aidalta siirtyminen kepeille oli 180 asteen käännöksen takana, mutta sitä pidin meille parempana, että saan rauhoitettua Adan ennen keppejä. Radalle tuli pari muutosta ja mm rengas muutti paikkaansa, mikä aiheutti alkuun pienen koukun Adalle, että seuraako Ada minua vai haluaako mennä toiselle aidalle. Muuten en nähnyt isoja ongelmia radalla myöskään rataantutustumisen aikana.

Ada suoritti radan todella hienosti! Harmittaa, että Ada ensin ohitti kepit, koska teki sitten kepit aivan täydellisesti ja tästä ohituksesta johtuen jäimme ilman nollarataa! Pienestä se on aina kiinni... Kiihdytimme vauhtia keppien jälkeen, mutta jäimme ihanneajasta 7,45 sekuntia jälkeen ja jäimme sijalle 9. tuloksella 12,45. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti