keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Taigan viime viikon pentuaksa

Pentuagilitykurssi lähenee loppuaan. Tällä kertaa oli toiseksi viimeinen kerta. Tällä kertaa teemana oli takaakierrot.

Ensin harjoittelimme Taigan kanssa siivekkeen kiertämistä siten, että kouluttaja palkkasi Taigan siivekkeen taakse koko ajan lähestyen aidan ylitystä. Taiga nopeasti tajusi idean ja saimme nopeasti hyvää suoritusta aikaiseksi. Siirryimme nopeasti takaakierrolle lähettämisen lisäksi persjättöä ja valssia aidalta putkeen siirtymisessä. 

Toisella kierroksella kokeilimme puomia. Puomi oli noin metrin korkeudessa, mutta Taiga ei epäröinyt yhtään. Lisäksi tutustuimme lisää keinuun. Ensin Taiga sai juosta keinun päähän, kun kouluttaja piti keinua kiinni, ettei päässyt laskeutumaan. Taiga sai palkan ja nostin alas. Tällä kertaa Taiga ei jopa epäröinyt yhtään, vaikka kouluttaja seisoi vastassa. Taiga juoksi innolla suoraan päähän kouluttajan luokse palkattavaksi. Taiga sai tutustua taas liikkeeseenkin painamalla itse tassulla keinua maahan keinun vierestä. Taigahan otti ilon irti ja kiipesi suoraan keinulle epäröimättä.

Lopuksi saimme tehtäväksi harjoitella pienen pahvinpalan kanssa kosketusalustan alkeita. Taigahan ei tätä tajunnut. Ideana oli, että Taiga olisi tassulla koskettanut pahvia, mutta neitihän lähinnä istahti alas ja katseli, mitä muut tekee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti