lauantai 6. elokuuta 2016

SAWO SHOW 2016 lauantai

Emme olleet Sawo showssa perjantaina paikalla, mutta lauantaille ja sunnuntaille olimme Aslakin ilmoittaneet. 

Lauantaina saimme Aslakin kivuttomasti siirrettyä autolta kehän laidalle. Aslak oli kuitenkin aamupäivän aikana jo neljät kakat vääntänyt ja siitä voimmekin kiittää loistavaa ideaa antaa perjantaina aamulla syödä tarhassa luuta... Ei onneksi kehään tehnyt... Kaverin nartulla oli juoksut, joten olimme eilen jo sopineet, että Aslak pysyy kaukana hänen nartustaan, eikä Aslak onneksi kuin vasta arvosteluja hakiessa sattui niin lähelle narttua, että sai nuuhkaistua pyllyä. 


Otin Aslakin kerran ennen kehän alkua häkistä ulos hieman lämmittelemään, puunailuun ja vielä piti katsoa, millä fiiliksellä Aslak on liikenteessä. Olimme jo toisena kehässä, koska junnuja oli vain yksi ja nuoria ei ollut ollenkaan. Avoimiin oli ilmoitettu neljä urosta, mutta kaksi oli paikalla. Ja minun onneksi Aslak oli ensimmäisenä vuorossa! Tästä olen niin kiitollinen, kun Aslakin liikkeet on paremmat, kun ei juokse toisten perässä. 

Näytin Aslakin hampaat itse, eikä Aslak murissut kertaakaan tuomarin käydessä läpi. Juoksutkin sujui todella hyvin. Aslak sai ERIn ja jännitin kovasti, mitä toinen saa, koska käyttö-, valio- eikä veteraaniuroksia ollut ollenkaan ilmoitettuna lauantaille. ERIn sai toinenkin, mutta Aslak juoksi kuitenkin luokkaykköseksi ja sai SA:n! Eli Aslak sai vihdoinkin toisen SERTinsä ja meidän talouteen tuli ensimmäinen valkoinen ruusuke eli CACIB. Mahtavan arvostelunkin sai!


Tuomari Cochetti Francesco:
"Masculine. Good type. Excellent in movement. Correct bite. Good head and expression. Good neck and shoulder, topline, tailset. Correct rear angulaties. Correct coat."
ERI AVK1 SA PU1 SERT CACIB VSP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti