sunnuntai 7. elokuuta 2016

SAWO SHOW 2016 sunnuntai, Uusi Suomen Muotovalio!

Tänään suuntasimme taas Kuopioon. Aslakin kanssa pääsimme kehän luokse siirtymään hienosti, mutta kehän laidalla Aslak ei tykännyt toisesta häkistä tuijottavasta bokserista, joten aloitti rähinän ja rähisi lopulta kaverin narttumuutillekin. Sieltä jo joku sivummalta huuteli, että laittakaa se koira häkkiin, mutta helpommin sanottu kuin tehty, kun häkkiä ei oltu ehditty vielä kasata, koska juuri saavuimme paikalle.


Aslak sai häkissä rauhassa olla ja vältimme muiden koirien katsekontaktit. Otin Aslakin juuri ennen malamuuttikehän alkua ulos häkistä ja estin edelleen katsekontaktin muihin. Olimme ainoana avoimen luokan urosten kehässä. Sain taas näyttää hampaat itse, mutta tänään tuomari tutki koirat eilistä tuomaria tarkemmin ja Aslak hieman murisi päätä kokeillessa. Muuten oli rauhallinen. Aslak sai ERIn ja SAn. 


Paras uros -kehässä Aslak juoksi junnun takana ja Aslak meni erittäin innokkaana eteenpäin vetäen, mutkissa hyvä ettei sivuluisussa vetäen... Pelkäsin, että siihen se Aslakilla jääkin, mutta Aslak oli kuitenkin PU3 ja junnu oli PU4, mikä tarkoitti valioiden olevan PU1 ja PU2, joten SERTi siirtyi Aslakille ja Aslakista tuli Suomen Muotovalio! Aslakilla on aivan loistava viikonloppu takana! Ja Aslak sai molemmilta päiviltä hienot arvostelut, joilla kyllä kelpaa valioitua! Lauantain arvostelun voi lukea siihen liittyvästä postauksesta. 



Tuomari Shiboleth Myrna:
"Excellent type. Good size. Excellent bone. Well shaped masculine head with good expression. Strong neck. Good body proportions. Correct topline. Wellset tail. Excellent anqulations in front, could have a bit more behind. Well developed chest. Excellent coat quality. Very well balanced movement."
ERI AVK1 SA PU3 SERT MVA


Käytiin taas äitini luona ottamassa kuvia ja siellä Aslak sai myös leikkiä hetken veljeni koiran, Maurin, kanssa. 


Ja kotona Aslak sai toki valioitumiskakun! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti