sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Varkaus KV 13.5.2017

Lähdin tällä kertaa yksin koiranäyttelyreissulle. Mies oli sitä mieltä, että "kyllähän sinä nyt Adan kanssa yksin pärjäät" ja jäi nukkumaan, kun me otettiin ennen puoli kuutta lauantaiaamuna suunta kohti Varkautta. Jouduin jättämään auton melko kauaksi ja yksin oli raskasta kantaa kaikki tavarat koiraa taluttaen näyttelyalueelle. Ada onneksi käveli rauhallisesti, eikä vetänyt yhtään samalla tavalla kuin ennen innokkaana kohti kehää. Tutut olivatkin jo valmiina kehän lähettyvillä ja leiriydyttiin Adan kasvattajan viereen. 


Varkauden reissun tarkoituksenahan oli, että Adan kasvattajalle saadaan kasvattajaryhmä mukaan ja ilmoitettuna sekä paikalla oli kuusi Jääpuikon kennelin kasvattia. Ada käyttäytyi erinomaisesti niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Eräs jääpuikkolainen tuli iholle tuttavuutta tekemään todella innokkaana ja Ada sieti hetken, murisi hiljaa ja lopulta toinen otettiin pois iholta. 

Ada seisoi taas erinomaisesti ja juoksu meni yhtä hyvin kuin mätsärissäkin. Olen todella iloinen, että olemme saaneet kontaktimme hiottua niin hyväksi, että se näkyy myös näyttelykehässä. Tuomari sai tutkia rauhassa, kunnes Ada päätti, että nyt riitti ja istahti alas. Onneksi tuomari oli saanut kaiken tarpeellisen jo selvitettyä ja vain naurahti. 


Ada sai ERInomaisen ja odotettiin valioluokan toisen koiran arvostelua. Tämä olikin Adan sisko, joka sai myös ERInomaisen. Kilpailuluokassa Ada tuli ensimmäiseksi. Lopulta paras narttu kehässä oli viisi koiraa, joista Ada siskonsa kanssa vei kaksi paikkaa. Ada tuli neljänneksi ja sisko jäi tällä kertaa sijojen ulkopuolelle. 


Tuomari Scheppers Jo
"4,5 years. Very feminine bitch. Very nice head. Very good placement of ears. Good neck and topline. Very good ribs. Good angulations. Good muscles. Straight legs. Compact feet. Good coat structure, needs more of it. Very easy moving. Lovely temperament."
 ERI VAK1 SA PN4


Jääpuikon koirat kaikki pärjäsivät todella hyvin. Kaksi urosta saivat molemmat ERI SA ja olivat luokkavoittajat, toinen PU3 ja toinen PU4. Junnu- ja nuortenluokan nartut olivat nakuina liikenteessä ja saivat sileän ERInomaisen. Toisella syy oli liian leveälle asettuneet korvat. Ja sitten vielä valioluokan nartut, Ada siskoineen molemmat ERI SA, Ada PN4. Kaiken huipuksi Jääpuikon kennel oli ROP-kasvattaja kunniapalkinnon kera. Saa kasvattaja olla todella ylpeä päivän tuloksista! Onnea Jääpuikon kennel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti