perjantai 26. toukokuuta 2017

Match Show Kitee 25.5.2017

Kävimme Taigan kanssa Kiteellä mätsärissä. Lähempänäkin olisi ollut, mutta kävimme samalla isäni luona kylässä. Mätsärin ajan sää oli todella kuuma ja kävimme välillä Taigan kanssa varjossa olemassa ja kävelemässä, kun kehät olivat auringossa. 

Pentuja ei ollut montaa, vain viisi. Taiga oli oma ihastuttava itsensä ja sai punaisen nauhan. Kaksi muutakin sai punaisen ja näistä kolmesta tuomari sanoi, että on todella vaikea päättää järjestystä, koska kaikki olivat niin hyviä esittämään koiransa ja koirat esiintyivät ja käyttäytyivät hyvin. Hän totesikin suoraan, että kyse on pelkästä mielipiteestä, mutta malamuutti ihastutti niin paljon, että palkitsi Taigan ensimmäiselle sijalle. 

Jäimme siis odottamaan BIS-kehiä. Koiria ei onneksi ihan hirmuisesti ollut, joten melko nopeasti olivat jo siniset BIS-kehässä ja sen jälkeen punaiset. Taiga jaksoi edelleen esiintyä hienosti, vaikka olikin pari tuntia paikan päällä kaiken kaikkiaan oltu ja aurinko edelleen paistoi kuumasti. Taiga juoksi nätisti ja seisoikin hyvin. Taiga sijoitettiin toiseksi, eli BIS 2. Lopuksi tuomarit vielä kivasti perustelivat päätöksensä ja kehuivat taas kaikkia esittäjiä ja koiria. Taigastakin totesivat, että esiintyi niin hienosti noin nuoreksi koiraksi ja on ymmärrettävää, että ei jaksanut enää palkintojen kanssa poseerata. :)


Kotiin päästessämme satoi vettä, joten palkintopönötykset otettiin sisällä. Järjestäjä otti kuvia paikan päällä, joten niitä odotellessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti