sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Taigan näyttelytreenit 3.5.

Taiga kävi reilu viikko sitten taas näyttelytreeneissä. Teemana oli juokseminen. Taiga jaksoi hienosti keskittyä, vaikka välillä tekeekin sitä, että odottaessa peruuttaa minusta kauemmaksi minua tuijottaen ja istahtaa alas ja oikein yrittää pyristellä hihnasta pois. 

Yritin seisottaessa keskittyä pitämään Taigan etujalat oikeassa asennossa ja kouluttaja joitakin kertoja kehuikin, miten hienosti seisoi. Todella herkästi vain siirti etujalkojaan hieman eteenpäin, jolloin asento muuttui nopeasti. Lisäksi Taiga yritti taas tehdä sitä, että peruuttaa, kun kouluttaja tuli tutkimaan. Nyt otin heti lähempää kiinni ja estin peruuttamisen. 

Yksin juokseminen onnistui Taigalta hyvin. Lähinnä sain vinkiksi ottaa hihnan hieman lyhyemmälle ja uskoa, että Taiga tulee perässä ihan ilman, että tuijotan koko ajan. Kun yritin keskittyä katsomaan vain eteenpäin, Taiga kuulema haki katsettani paljon, mutta lopulta kääntyi itsekin katsomaan eteenpäin. Muiden koirien kanssa ympyrässä juoksemisen suhteen ongelma on sama kuin Adan ja Aslakin kanssa eli juoksee hihna kireänä eteenpäin. Siihen siis vielä paljon treeniä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti