sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Viimeinen pentuaksa

Tällä viikolla oli Taigan viimeinen pentuaksakerta. Taiga oli tällä kertaa melko riehakas tapaus. Teimme pienimuotista rataa. Vaihtoehtoja oli kaksi: toisessa keskityttiin ohjaustekniikoihin ja toisessa saatiin vain juosta. Lisäksi oli puomilla kävelyä ja suora, jossa oli putki, jonka molemmissa päissä oli aidat siten, että ensimmäisenä oli vastassa siiveke. Tarkoituksena oli kiertää siiveke, juosta putkesta ja kiertää toinen siiveke ja juosta takaisin. 

Aloitin Taigan kanssa radasta, jossa keskityttiin ohjaukseen. No ihan ei mennyt niin kuin piti. En saanut Taigaa millään ohjaustekniikalla putkelta aidalle vaan Taiga sen kiersi joka kerta. Lisäksi Taigasta tällä kertaa kaikki muut olivat mielenkiintoisempia ja häiriintyi herkästi toisten liikkeistä. Kouluttaja oli palkkaajana ja tokihan hänen luokseen piti päästä keinolla millä hyvänsä. Tämä oli itsessään jo todella kummallista, koska yleensä Taiga on erittäin varovainen lähestyessään kouluttajaa. Sitten Taiga vain juoksenteli pitkin hallia, eikä tullut luokse kutsusta. Lelulla yritin houkutella, nappasi lelun ja lähti taas juoksemaan. Lopulta nami vei voiton ja sain napattua kiinni. 


Toisella kierroksella päätettiin yhdessä kouluttajan kanssa suoraan vain juosta. Se sujui yllättäen paljon paremmin. Pari kertaa teimme radan ja siirryimme matalalle puomille. Puomi on niin tuttu juttu, että vain kerran juostiin se läpi ja siirryimme aita ja putki yhdistelmälle. Taisimme olla ainoat, jotka ehdimme sitä treenaamaan. Toiset keskittyivät enemmän ratoihin. Tässä viimeisessä Taiga jopa malttoi keskittyä ja saimme oikein mukavasti onnistuneita suorituksia tehtyä. 

Suunnitelmissa on kuulema, että ryhmälle tulisi jatkokurssi, johon tämän kurssin osallistujat ovat ensisijaisia osallistumaan. Lisäksi jäsenistön on mahdollista osallistua talven pienryhmään, joka olisi juuri tälle porukalle suunniteltu. Näillä näkymin. Ja tokihan jos nämä järjestetään niin mehän niihin aiomme osallistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti