sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Adan treeniviikonloppu

Eilen käytiin Adan kanssa treenaamassa tutuilla reitellä, jotka tästä omasta pihasta lähtee. Lenkki oli peruslenkki Adan kanssa. Normaalit juoksuajan merkkailut, hieno kuuntelija ja neiti eteni hyvin. Alamäet ollaan opeteltu hieman kovempaa menemään, mutta edelleen kuitenkin hieman jarrutellen. Lähinnä oma tasapaino on parantunut, joten uskaltaa nopeuttakin lisätä hiljalleen. 
10.9. lenkki

Ada oli normaali myös siinä, että alku meni reippaalla vauhdilla, mutta loppua kohden tuntui neiti hyytyvän ja kovasti piti kehua ja käskyttää, että vauhti ei olisi liikaa hiipunut. Matla oli n. 4,6 km ja keskinopeus 10,7 km/h, maksiminopeus 27,3 km/h. 

11.9. lenkki
Eilen kävimme poikien kanssa kävelemässä Lykynlammella. Tarkoituksena oli etsiä lokakuun alun kisareitistöstä 4 kilometrin lenkki, mutta käännyimme yhdestä risteyksestä väärään suuntaan ja reitti muuttui täysin. Tänään sitten ajattelin käydä Adan kanssa ajamassa ja etsimässä sitä neljän kilometrin lenkkiä. Käännyin oletetusta risteyksestä, mutta sen jälkeen oli taas niin monta eri mahdollisuutta, että jouduttiin taas väärään suuntaan. Onneksi oli gps päällä ja kartasta näin, että reitti ei etene ihan niin kuin pitäisi, joten käännyimme takaisinpäin. Lopulta päädyimme takaisin akuperäiselle reitille ja siitä sitten aioimme kääntyä tutulle kolmen kilometrin reitille. Koska olimme kulkeneet jo jonkin matkaa todella mäkisessä maastossa ajattelin, että ei tehdäkään yhtä U-käännöstä vaan oikaistaan hieman, kuten ensimmäisellä yhteistreeni-iltana. No ei mennyt sekään putkeen... Päädyttiin lopulta tulemaan takaisin aivan samaa reittiä, josta liikkeelle lähdettiin. Taidan ensi kerralla mennä suosiolla sille jo valmiiksi tutulle kolmen kilometrin reitille...

11.9. lenkki
Ada lähti hyvin alkuun liikenteeseen, mutta liekö oma epäröintini vaikuttanut asiaan, kun Adalla vauhti hiipui. Varmasti myös todella mäkinen maasto vei Adasta voimat etenkin, kun eilenkin oli treenipäivä. Joissakin risteyksissä piti käsky toistaa muutaman kerran, mutta sanallinen käsky toimi, eikä kertaakaan tarvinnut käsin ohjata Adaa. Matkaa tuli 3,4 km, keskinopeus 9,3 km/h ja maksiminopeus kävi hetkellisesti 38,6 km/h. 

Kotona Ada sai vielä hieman jumppailla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti