keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Aslak yhteistreeneissä

Tänään on vain tällainen pikapäivitys Aslakin tämän illan treeneistä. Olimme siis taas yhteistreeneissä. Lähdin taas kikkarilla liikenteeseen, kun toiset lähti lämmittelemään juosten. Lämmittelyn jälkeen taas koirat esiin ja voi hiisi vieköön, miten kierroksilla kävi koirat... Ja voi hiisi, miten se tarttui Aslakiin... Ei Aslak käy kotoa lähtiessä edes kierroksilla ja nyt keräsi aivan valtavan määrän energiaa, joka valitettavasti purkautui hieman negatiivisesti! Yhdelle koiralle rähisi paljon ja lähettäjän piti laskea irti Aslakista, kun rähisi niin paljon. 

Pääsimme liikenteeseen ja ensimmäinen puolikas oli varmaan parasta Aslakia ikinä! Vauhtia oli todella paljon ja Aslak eteni todella hyvin! Mutta arvaatkas mitä? GPS EI TOIMINUT ALUSTA ASTI! Laitoin sovelluksen liian myöhään päälle, joten ei ehtinyt ottaa lenkkiä alusta asti... Harmittaa todella paljon... Loppulenkkikin oli vähän mitä oli. Väliajat oli puolen kilometrin välein ja kierrokset olivat mm. 6 km/h, 13 km/h ja jopa 1 km/h! Että en tiedä, mikä oli vikana, mutta ei ihan todellisuutta nyt kyllä kertonut. Kotona mies laski keskinopeuden ajan ja kilometrien mukaan ja sai tulokseksi n. 15 km/h!! Vau!! Parasta Aslakia tähän mennessä!

Harmi vain treeni sai ikävän lopetuksen... Jätimme ohitustreenit väliin, jotta ehdin kotiin pakkaamaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa, jotta saan kunnon unet ennen huomista pitkää päivää. Talutin Aslakin muiden ohi ja Aslak eteni hienosti. Sitten laskin irti pitkälle liinalle ja ajattelin, että Aslak saa vetää autolle asti. Tiputin kuitenkin lasini maahan ja niitä pysähdyin etsimään. Aslak tajusi lähellä olevan koiran ja kävi koiran päälle... Harmittaa todella paljon... Pyysin ilmoittamaan, jos koiralle kävi jotain. Omistaja otti asian ihan hyvin, mutta itselle jäi todella huono fiilis... Nyt on parin viikon taukokin ja sitten pitäisi suoraan kisaan lähteä... Hieman jos jännittää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti