lauantai 24. syyskuuta 2016

Agilityn jatkokurssi osa 3

Tiistaina menimme (astutuksesta huolimatta! Ja vaikka jotkut ihmeissään siitä saattoivatkin olla, mutta ei kuitenkaan paikallaolijat.) agilitytreeneihin. Ada oli oikein mukava kaikille, vaikka Aslakille onkin varsinainen hirviö. Kerran eräälle nartulle pikaisen murahduksen antoi, kun toinen innoissaan odotti kentälle pääsyä ja vinkui. Muuten Adalla ei ollut mitään ongelmaa ketään kohtaan, eikä muillakaan Adaa kohtaan.

Emme olleet ehtineet kuitenkaan minkäänlaista treeniä pitää Adan kanssa edellisen agilityteenin jälkeen ja siitä tosiaan oli viikko aikaa... Ja treenittömyyden huomasi, kun neiti oli hieman malttamaton odottamisen suhteen. Alkuun taas siihen käytimme paljon aikaa ja saimme PIENTÄ edistystä aikaiseksi, mutta jatkoimme nopeasti sen jälkeen esteille, jotta Ada ei kyllästyisi liikaa. 

Rata oli seuraavanlainen (tuntuu tyhmältä kertoa ilman piirustusta, mutta ehkä minä joskus vielä opin...): aita, rengas, vasemmalla putki kaaressa ja kauemmasta sisään, pituus, josta 90 astetta oikealle A-esteelle, aita, 180 asteen käännös ja toinen aita, aita, putki, aita ja käännös melkein 180 astetta vasemmalle, aita, oikealla putki kaaressa, keinu, aita, aita ja muuri. 

Ada sai malttamattomuudesta huolimatta melko hyvän suorituksen aikaiseksi. Keinulla ensimmäisellä kerralla hieman taas säikähti ja teimme pari kertaa keinun uudelleen hieman rauhallisemmin ja keinua tukien. Toisella kerralla keinu oli myös hieman hankala Adalle, mutta joten kuten sen teki, vaikka hieman hypähtikin sivuun kontaktilta. Palkkasin nopeasti ja jatkoimme heti matkaa, jotta siitä tulisi Adalle normaali este muiden joukossa. 

Aidoilla oli alusta asti rimat ja Ada ei tiputtanut yhtään. Muutamia kertoja putkiin meno oli hankala, kun siitä ensimmäisestä reiästä ei mentykään vaan aina vasta toisesta. Olin itse liian hidas liikkeissäni ja käskyissä, joten Adakin meni sekaisin. 

Itselle ei jäänyt niin hyvä fiilis tämän kerran jälkeen kuin aiemmin. Mutta saimme onneksi hyviä suorituksia aikaiseksi, vaikka itseä harmittikin oma mokailu ja Adan malttamattomuus. Mutta toivottavasti ensi kerralla paremmin...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti