lauantai 3. syyskuuta 2016

Kahden koiran valjakkotreeni

Piiiiitkästä aikaa ajattelin ottaa kaksi koiraa kickbiken eteen. Ja koska Aslakilla ja Rikillä tuo merkkailu aina välillä hieman motivaatiota syö ja Adan askellus ei oikein Rikin vauhtiin sovi, otin pojat mukaan. 

Pojat lähti hienosti yhdessä työskentelemään ja merkkailua tapahtui paljon vähemmän kuin yksin työskennellessä. Molemmat myös kuuntelivat hyvin käskyjä ja yhteistyö kaikkien välillä sujui hienosti. Menimme metsäreiteille ja jopa alamäet menivät hienosti rauhassa edeten, joten minun ei tarvinnut edes kävellä vaan rauhassa jarrutellen päästiin mäet alas asti. 


Erään mutkan takaa meinasi vastaan tulla toinen koira, mutta juuri sopivasti sattui pieni oikaisureitti, jolle pojat hienosti kääntyivät. Hieman Aslak kääntyili katsomaan taakseen eli ehti kyllä tiedostaa toisen koiran läsnäolon, mutta jatkoi kuitenkin matkaa. 

Pääsimme juuri ennen pimeän tuloa kotiin asti. Matkaa oli vajaa 5 km, keskinopeus rauhallinen ja tasainen 8,7 km/h. En antanut poikien lähteä liikkeelle kaikella voimallaan, joten maksiminopeus jäi 24,7 km/h. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti