sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Adan kickbikelenkki

Ada pääsi tänään taas kikkarilenkille. Sää on ollut mitä mielenkiintoisin. Olimme lähdössä vesisateessa, kesken lenkin aurinko paistoi lämpimästi ja kotiin tultua rupesi tuulemaan todella kovasti, satoi kaatamalla vettä ja hetkessä rakeita. Vartin päästä paistoi taas aurinko.

Lenkki sujui taas hyvin. Ensimmäisen kilometrin jälkeen oli samaan suuntaan menossa nainen koiransa kanssa, joten vaihdoimme toiselle puolelle tietä. Matka jatkui sujuvasti ja risteyksestä vaihdoimme taas toiselle puolelle ja jatkoimme tuttua reittiä. Käännös oli sellainen, jota yleensä vältän, koska en halua koirien ennakoivan tietyissä kohdissa lainkaan. Tällä kertaa jouduin kuitenkin poikeuksen tekemään ja seuraavan kerran saankin jännittää, miten Ada toimii silloin. Nyt kääntyminen oli sujuva, Ada kuunteli ja reagoi hyvin. Käännös meni omalla kohdalla hieman takapyörä sivuluisussa, mutta pystyssä pysyttiin ja matka jatkui.

Muuten ei ohituksia sen kummemmin tullut. Kerran pyöräilijä tuli yllättäen takaa, mutta Ada onneksi pysyi reunassa, eikä vahinkoja käynyt. Hieman meinasi Ada ennakoida tien ylittämisen suhteen ja tiukasti jouduin käskyttämään. 

Reitti oli sama kuin perjantaina eli matka kuusi kilometriä. Keskinopeus oli hieman hitaampi, 13,62 km/h. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti