tiistai 7. maaliskuuta 2017

Keinutreeniä

Onni on ihmiset, ketkä haluavat auttaa. 

Eräs tällainen ihminen otti eilen yhteyttä ja kyseli, olisinko halunnut käydä hänen omalla kentällään treenaamassa keinua Adan kanssa. Tartuin heti tilaisuuteen ja tänään jo lähdimme kokeilemaan. 

Ja Ada oli hieno! Ada teki keinun monen monta kertaa! Kokeilimme eri tavoin lähestyä; rauhassa, renkaan kanssa yhdistettynä ja nakkijonon houkuttelemana. Nakkijonosta pystyimme luopumaan melko nopeasti ja palkan sai Ada astumalla keinulle ja sitten vielä keinun lopuksi targetilta. Kerran jopa annoimme keinun kolahtaa maahan ja Ada sitä hieman säikähti, mutta suoritti keinun vielä uudestaankin ja jopa niin, että takajalat jäi hienosti keinun päälle. 

Välissä teimme A-estettä, jota Ada edelleen rakastaa. Ja vielä teimme myös puomia, jota Ada lopulta juoksi edestakaisin! Ensimmäisen kerran piti houkutella nakeilla, mutta todella nopeasti Ada rentoutui ja palasi samaan kuosiin kuin viime syksynä puomia suorittaessa! Olen niin ylpeä Adasta! 1,5 viikkoa sitten neiti ei suostunut puomia suorittamaan ja vain paljon nakkeja näyttämällä sain Adan epävarmasti suorittamaan esteen. Hienoa Ada! Hyvä me!

Parannettavaa: Rengasta olemme tehneet ne harvat kerrat vain matalaa versiota, joten nyt kovaa treeniä korkeamman renkaan kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti