sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Taiga koirapuistossa

Sovimme facebookin pentutreffit ryhmän kautta tapaamisen koirapuistoon erään naisen kanssa. Hänellä on reilun vuoden ikäinen sekarotuinen, joka oli suurin piirtein saman kokoinen kuin Taiga nyt. Olimme puistossa ennen heitä ja kohtasimme heti portilla samojediuroksen, jolle Taiga kovasti yritti murista, vaikkei edes aitaukseen oltu ehditty. Omistaja kävi ottamassa koiransa sivummalle, jotta pääsimme puistoon sisään. Samojedi tuli innokkaana Taigaa haistelemaan ja Taiga häntä koipien välissä murisi toiselle. Lähdimme kävelemään keskemmälle puistoa ja koirat meitä seurasivat, mikä rauhoitti tilannetta.


Puistossa oli myös lapinkoira, joka oli hieman vanhempi kuin muut ja olikin rauhallisempi, joten Taigan oli helpompi lähestyä ja tutustua. Kohta puistoon tuli vielä pari muutakin koiraa ja Taiga jo juoksenteli paljon rennompana toisten kanssa. Vaihtuvuutta oli puistossa paljon ja kohta pari lähti ja meidän treffikumppanit saapuivat paikalle. Olimmekin hetken keskenämme puistossa ja toinen koira olikin todella energinen tapaus. Taiga ei oikein tiennyt, miten päin olisi ja minun jaloissani paljon painivat. Toinen olisi halunnut juoksennella, mutta Taiga ei ihan sinut asian kanssa ollut. Kohta puistoon tuli kolmas koira ja toisen huomio kiinnittyi kolmanteen, joten Taigakin rentoutui ja juoksenteli muiden kanssa.


Kohta puistoon tuli taas pari muuta koiraa. Toinen näistä oli myös 4,5 kuinen pentu ja kohta koko porukka juoksentelikin taas pitkin puistoa yhdessä. Taiga erityisesti tästä toisesta pennusta piti ja painelivat yhdessä menemään paljon. 

Tunnin verran puistossa oltiin, kunnes lopulta Taiga näytti välillä hieman väsyneeltä, vaikka koko ajan lähtikin uudestaan ja uudestaan toisten perään. Lähdimme kuitenkin pois ja rapainen pentu sai vielä kotona puolisen tuntia poikien kanssa juosta, jotta hieman puhdistuisi vielä ennen sisään tuloa. Nyt neiti on todella väsynyt, eikä reagoinut yhtään edes valokuvien ottoon ja ohi kulkiessani hieman vaihtaa asentoa, mutta uni jatkuu heti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti